Τι είναι η κουρτίνα PVC;
 Οι κουρτίνες PVC αποτελούν κρίσιμο στοιχείο σε πολλά βιομηχανικά περιβάλλοντα λόγω των πολλαπλών τους οφελών και της ευελιξίας τους. Κατασκευασμένες από υλικό PVC υψηλής ποιότητας, αυτές οι κουρτίνες προσφέρουν ανθεκτικότητα σε διάφορες συνθήκες, όπως θερμοκρασίες και υγρασία.

Aποτελούν την πιο οικονομική λύση για τη διαχείριση του περιβάλλοντος εργασίας σας. Οι λωριδοκουρτίνες προστατεύουν τους εργαζόμενους και τα αγαθά από δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες όπως υπεριώδεις ακτίνες, άνεμος, σκόνη, θερμοκρασία, καιρός, θόρυβος, αναθυμιάσεις, οσμή και έντομα.

Οι βιομηχανικές λωριδοκουρτίνες PVC για τις ράμπες φόρτωσης, τις αποθήκες, τα εργοστάσια, τα γραφεία ή τους ψυκτικούς θαλάμους, θα αποτελέσουν σημαντικό παράγοντα για την μείωση των ενεργειακών σας εξόδων και για την δημιουργία ενός ασφαλέστερου περιβάλλοντος εργασίας.

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εξαρτήματα υπάρχει η δυνατότητα να στερεωθούν σε τοίχους, οροφές ή πόρτες με διαφορετικούς μηχανισμούς τοποθέτησης.

Χρήση

Οι κουρτίνες PVC λειτουργούν ως φράγμα, εμποδίζοντας τη διασπορά του αέρα μεταξύ διαφορετικών θερμοκρασιών, όπως μεταξύ των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Αυτό βοηθά στη διατήρηση της ψύξης εντός του ψυκτικού θαλάμου, μειώνοντας τις απώλειες ενέργειας και διατηρώντας σταθερές συνθήκες θερμοκρασίας.

Χαρακτηριστικά των κουρτινών PVC

  • Θερμομονωτικές
  • Ηχομονωτικές
  • Με σταθεροποιητές ακτινοβολίας
Όταν παραγγέλνετε έτοιμες κουρτίνες PVC έρχονται κομμένες στα μέτρα σας, και περιλαμβάνονται οδηγοί ανάρτησης. Έτσι δεν έχετε την ταλαιπωρία να τις κατασκευάσετε μόνοι σας, καθιστώντας την εγκατάσταση τους μια απλή και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.