Στην αποθήκευση και την επεξεργασία τροφίμων εφαρμόζονται ειδικά προφίλ που συμμορφώνονται πλήρως με τους σύγχρονους κανόνες υγιεινής – HACCP.

Σε χώρους επεξεργασίας , διαλογής , διακίνησης ή αποθήκευσης τροφίμων δεν επιτρέπεται να υπάρχει εκτεθειμένη επιφάνεια σε μικροοργανισμούς και εστίες μικροβίων, έτσι αυτά τα υγειονομικά προφίλ είναι απαραίτητα.



Εφαρμόζονται για να στηρίξουν , συνδέσουν και να φινίρουν την κατάσκευή.

Υγειονομικό σοβατεπί pvc βινυλικό σε λευκό χρώμα με πιστοποιήση ISO για χώρους παραγωγής τροφίμων και χώρους επεξεργασίας φαρμάκων.

Οι υγειονομικές γωνίες αποτρέπουν την δημιουργία μυκήτων βακτηριδίων και μικροβίων στις οριζόντιες αλλά και κάθετες γωνίες των δωματίων(σύνδεση πατώματος με πάτωμα και πατώματος με τοίχο).

Το καθάρισμα της υγειονομικής γωνίας είναι πανεύκολο χάρης την αντιβακτηριδιακή του επιφάνεια και στο ότι δεν αφήνει κανένα κενό μεταξύ των ενώσεων του και μεταξύ των επιφανειών που ακουμπάει με το σιλικονούχο τελείωμα τους στις άκρες τους.

Τα προφίλ είναι μαλακά εύκαμπτα και πολύ εύκολα στην τοποθέτηση τους αφού κουμπώνονται πάνω σε ειδική λάμα προφίλ αλουμινίου 3,5 x 3,5cm.

Διαθέτουμε τόσο τα υγειονομικά σοβατεπί προφίλ αλλά και τα τερματικά τελειωτικά και τις εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες τους.

Το μήκος της βέργας σοβατεπί και υγειονομικής γωνίας είναι στα 4 μέτρα και κόβεται πολύ εύκολα.

Υγειονομική γωνία


Υγειονομικό σοβατεπί


Προστατευτική μπάρα


Πολυεστερική βίδα ανάρτησης Μ10


Τρίεδρα υγειονομικής